shit oj sorry!!

jo jag vet jag e rätt segad här på bloggen, fast asså ja har inte orkat sitta vid datorn så mkt. Och har verkligen inte orkar skriva något alls:/ sorry typ. ´Men nu ska jag börja. okej det har jag sagt en gång innan att ja skulle. höll jag det? nej men denna gången ska ja försöka hålla det!!

hahah äeh ni skulle sett idag, typ två män runt 25 var den enda och den adre 35 typ. Jag och Johanna kom från mc donalds på knutpunkten i hbg så kom dom männen, dom kollade skit mkt och sa hej och sånt. Fast vi svarade inte tillbaka. jag bara - kände du dom? hon bara nej, gjorde du? ja bara nej.
sså typ läskigt. Sen gick vi ner och satte oss på en bänk, så kom dom förbi oss och den yngste av dom hoppa och typ slängde släng kyssar:O hah.. Sen kom dom tillbaka och gick in på pressbyrån och kollade genom fönsterrutan. Så jag o johanna gick dör ifrån. Så ställde vi oss typ vid ingången, så satte dom männen sig på bänken som vi satt på och kollade på oss och typ vinkade och sånt, och vinka typ att vi skulle komma dit och sa kom kom. vi bara garva och neeej vi gick inte dit, du tror? vi va ju rädda för dom ffs:O haha.. så såg vi inte dom mer vi trodde dom hade gått, så såg ja dom precis bakom johanna så den yngste typ petade på Johannas rygg,  hon blev ju skit rädd. Dom ploppade ju upp från ingenstans bakom oss ju:O äckligt. Så dom gick ut, och vi stod kvar. dom gick in igen efter oss, vi gick ut på andra sidan knutan dom åkte upp för rulltrapporna där man tar tåget.
Så gick vi in igen och väntade på Berlina och skulle visa henne dom fast dom fanns ingenstans, ahahaha
Fatta så läskigt det var. Hoppas dom inte är där i morgon bara:P haha.. dom var ju inte riktigt friska i huvudet kan jag ju säga, den yngste hade en öl i bakfickan:O hahahah

Kommentarer

här kan du kommentera:D

Namn:
forever my name

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0