BILDERNAA

BALLONGER
Födelsedagsgrisen
BALLONGER
Alla ballonger som ja o jacke blåste upp:D
 BALLONGER
Den bjuder ja  på hahahaha
BALLONGER
40 ballonger:D
BALLONGER
jacke med 87 ballonger<3
BALLONGER
Jag med 87 ballonger:D haha

Helgen , HELT GALEN!

Fredag - Träffade kärlek efter skolan, vi stack hem till mig. Lagde mat till oss myste och kollade på tv.
Kl började närma sig 5 åkte ner till stan skulle som sagt på bio..
Vi hade resaverat biljetter till Twilight SJUUKT BRA FILM!!! rekommenderar folk att de sen om dom gillar typ vampyrfilmer, okej ja e nt så stort fan av vampyr filmer men ja tyckte den va sjukt bra :) bara för de ska jag ladda ner den nu!
Letar fast hitta bara med Cam så skiter i det, fast laddar ner den senare när de finns en som inte är cam. bild nedan. SE DEN!!!!
Efter filmen stack vi hem o såg pirates of carribieen, fast somnade hahah.
se den


Lördag - Vaknde upp med kärlek brevid mig<3 mysigt. Vi gjorde inte så mkt denna dag, myste och kollade på tv. Han åkte hem vid halv 5:/ ville ju inte det, ville ha min Philip kvar ju!
Ja följde med honom ner till stan, åkte hem igen mötte upp Jacke. Blåste upp typ 25 - 30 ballonger på bussen med Sarah, och knöt ihop dom med snöre, dom skulle bli till Estelle som blir 17 den lilla skiten:D Grattis unge. Så var dom också i stan just dåå och dom skulle hoppa på våran buss så ja o jacke fick PANIKSLAG!!! vi hoppade av på konserthuset och fortsatte med våra ballonger, äntligen klara så kom 2an, stack till willys och blåste upp 50 TILL!
satt där inne, ESTELLE BLEV SKIT GLAD när dom såg dom HAHA. Fast bajstollen har tagit i paj dom:O dumma get! haha
Vi hade kul, kollade på film och sånt:D
Tänkte på bejb mkt<3

Söndag - Vaknde vid tiolv. åkte hem till Estelle, och halv sex åkte, becca, alexandra och andrea hem så gick ja o Estelle igenom julsaken i stan. tråkigt. åkte hem till mig fast här gjorde vi nt mkt heller. så estelle ¨åkte hem 7 så nu sitter ja här :D hihih

goood baaj

SNÖ SNÖ SNÖÖÖ!

Typ snö är jobbigt om de bara är sånt lite som det är nu, skulle vara fedt ballt om de hade varit så häääär mycket snö

ELLER HUR FEDT BALLT?

hoppas det är snö på julafton, ingen jul utan snö ffs:P haha
en sak , på julen ska ja göra chocklad mousse:D MUUMS mina e bäst:D aYÄÄÄÄY

Söndag den 9 november

Hej kl e över 12 df så ja de e ju den 9:onde idag då ju:P haha

Jag har tråk,  vill ha Philip hos mig. Mamma o pappa är på fest o dom ska vara borta hela natten dom ska sova där dom e så ja ska vara hemma själv hela natten. e typ rädd? Hatar att vara hemma själv, klarar inte igentligen. Och ja saknar Philip det e en sak ja nt heller klarar av.  Vill ha honom här. fast de går ju nt för han får nt:/ men Charlotte kommer så ja kommer ju ha någon här så ja behöver nt vara rädd för att någon ska döda mig, hon e stark bråka nt med henne hahaha.
hon e skadad kommer typ nära kl 2:P hahah Men de e bra att hon kommer. plus har nt träffat den ungen på typ 3 veckor fan:/ hemskt.

Orkar nt skriva här mer:p Pusshejs<3

Helgen

Fredag - Var man med Jacke på dagen sen gick hon hem för jag skulle ner till stan och träffa Philip. Se på bio:D vi såg låt den rette komma in. Den va sådär, ibland va den bra och ibland inte. Ladda ner den istället för att se den på bio, men den e värd att se endå:P rolig pojke som den handlade om. haha Sen fick vi springa till bussen harre, mina knä dog ju har ju lix problem med dom:O orka det!!!  Men vi stack hem till mig och och lookade på tv sen somnade vi.. Vaknade upp på Lördag -  vaknade, jacke kom hit :D så färgade ja håret, vill ju ha vitt fast de funkar inte:O palla. men ska nog göra det hos en frisör.. Sen vid 3 åkte ja o Philip till stan för vi skulle hem till honom.  Vi var där vid fyra, vi kollade vilken film vi skulle ladda ner . så de blev The departed (stavning)
 så vid 6 kom gästerna som Philips mamma hade bjudit dit:D vi hade trevligt och så:D deras unge heter också Jennie:D precis som jag:D haha. dom åkte typ hem kvart i ett.
så då började jag o philip se på filmen vi ladda ner så vi la oss typ 04:40 typ haha.. vaknade kl 12 på söndag - vi har inte gjort så mkt idag typ, kollat tv, slappat myst:d grr<3  Men är hemma nu, bebis kom hit<3

fast nu e ja klar :D hejdå<33

RSS 2.0