Helgen , HELT GALEN!

Fredag - Träffade kärlek efter skolan, vi stack hem till mig. Lagde mat till oss myste och kollade på tv.
Kl började närma sig 5 åkte ner till stan skulle som sagt på bio..
Vi hade resaverat biljetter till Twilight SJUUKT BRA FILM!!! rekommenderar folk att de sen om dom gillar typ vampyrfilmer, okej ja e nt så stort fan av vampyr filmer men ja tyckte den va sjukt bra :) bara för de ska jag ladda ner den nu!
Letar fast hitta bara med Cam så skiter i det, fast laddar ner den senare när de finns en som inte är cam. bild nedan. SE DEN!!!!
Efter filmen stack vi hem o såg pirates of carribieen, fast somnade hahah.
se den


Lördag - Vaknde upp med kärlek brevid mig<3 mysigt. Vi gjorde inte så mkt denna dag, myste och kollade på tv. Han åkte hem vid halv 5:/ ville ju inte det, ville ha min Philip kvar ju!
Ja följde med honom ner till stan, åkte hem igen mötte upp Jacke. Blåste upp typ 25 - 30 ballonger på bussen med Sarah, och knöt ihop dom med snöre, dom skulle bli till Estelle som blir 17 den lilla skiten:D Grattis unge. Så var dom också i stan just dåå och dom skulle hoppa på våran buss så ja o jacke fick PANIKSLAG!!! vi hoppade av på konserthuset och fortsatte med våra ballonger, äntligen klara så kom 2an, stack till willys och blåste upp 50 TILL!
satt där inne, ESTELLE BLEV SKIT GLAD när dom såg dom HAHA. Fast bajstollen har tagit i paj dom:O dumma get! haha
Vi hade kul, kollade på film och sånt:D
Tänkte på bejb mkt<3

Söndag - Vaknde vid tiolv. åkte hem till Estelle, och halv sex åkte, becca, alexandra och andrea hem så gick ja o Estelle igenom julsaken i stan. tråkigt. åkte hem till mig fast här gjorde vi nt mkt heller. så estelle ¨åkte hem 7 så nu sitter ja här :D hihih

goood baaj

Kommentarer
Postat av: Estexx^

BALLONGER :D

2008-11-30 @ 20:15:49
URL: http://estexx.blogg.se/

här kan du kommentera:D

Namn:
forever my name

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0